For your inner- en outercare

Law of Purity, "creating moments to go within"

Law of Purity is een prachtig merk waarbij intentional selfcare voorop staat.
Elk product is handgemaakt met de gedachte om clean, natuur-geschonken producten te gebruiken die lief zijn voor jou en moeder Aarde. Hun intentie is om momenten te creëren waarbij je even naar binnen kan keren en verbinden met je onderbewustzijn door middel van Intentional Self Care.

Isagenix

Onze gezondheid is ons grootste persoonlijke bezit. Een betere gezondheid moet voor
iedereen toegankelijk zijn en Isagenix maakt dat mogelijk. 
Onze klanten vertrouwen erop dat we individuen, gezinnen en gemeenschappen
helpen om beter te leven. Dat betekent dat we slagen als jij slaagt.  

Zoya

Ik ben zelf inmiddels al een paar jaar bezig met de Wet van Aantrekking en heb diverse mooie programma's mogen volgen. En wanneer ik kan luister ik vaak naar podcasts die over deze "way of life" gaan waardoor ik mooie inzichten mag blijven ontvangen én mag blijven leren en groeien.
Ik heb geen opleiding gevolgd op het gebied van coaching maar ik mag mezelf wel ervaringsdeskundige noemen en vanuit mijn ervaringen en mijn hoogsensitiviteit weet ik dat ik anderen op mijn manier kan en mag helpen. 

Wel heb ik onlangs een prachtige opleiding gevolgd over traumaheling, de Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release Breathwork (BRTT & TRB) bij Inner Journey. Deze methode is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning (trauma) te ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn. 

Met de TRB (Trauma Release Breathwork) methode krijg je toegang tot de 7 snelste en meest effectieve ademhalingstechnieken van de wereld die je overal en altijd kunt beoefenen om emotionele blokkades te neutraliseren, je zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen krachtig en vol energie door het leven te bewegen.    

Als jij voelt dat deze behandeling de juiste voor jou is, neem dan contact met mij op.

 • Betalen in 3 termijnen mogelijk!!

  BRTT & TRB (Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release Breathwork )
  BRTT & TRB (Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release Breathwork )

  Deze methode is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning (trauma) te ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met bepaalde oefeningen help je je…

  € 222,00
 • Law of Purity Rijstwater
  Law of Purity Rijstwater

  Rijstwater haircare haarverzorging pepermuntolie

  € 15,55
 • Law of Purity haircare set
  Law of Purity haircare set

  Een set met de geweldige rijstwater en haarolie. Best combo ever!!
  De haargroei olie is een natuurlijke formule die speciaal is samengesteld om de haargroei te bevorderen. Het bevat een unieke combinatie van hoogwaardige…

  € 15,00
 • Law of Purity haargroei olie
  Law of Purity haargroei olie

  haargroei haar langer haar gezond haar hairoil haarolie selfcare Law of purity LOW

  € 15,00
 • Law of Purity Vegan body candle Venus
  Law of Purity Vegan body candle Venus

  Het vrouwelijk lichaam in alle realiteit! Uniek, mooi en waardevol! Om het vrouwelijk lichaam te vertegenwoordigen en alles wat het kan doormaken. De kaarsen zijn esthetisch aantrekkelijk voor thuis of altaardecoratie.

  Onze…

  € 11,11
 • Law of Purity Vegan body candle Mocha
  Law of Purity Vegan body candle Mocha

  Het vrouwelijk lichaam in alle realiteit! Uniek, mooi en waardevol! Om het vrouwelijk lichaam te vertegenwoordigen en alles wat het kan doormaken. De kaarsen zijn esthetisch aantrekkelijk voor thuis of altaardecoratie.

  Onze…

  € 11,11
 • Isagenix collageen elixer
  Isagenix collageen elixer

  Straal en leef een mooi leven met de Collageen Elixer.

  Collagen Elixir™, verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent je huid met schoonheid en voeding van binnenuit.…

 • Isagenix Isalean shake
  Isagenix Isalean shake

  Maximale voeding zonder lege calorieën. Een perfect uitgebalanceerde maaltijd-in-een-schepje die boordevol essentiele voedingsstoffen zit en echt goed smaakt.
  Some things aren't good to be true!!∙ Er strak uitzien.
  24 gram…

© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel