Bij Lashes & Looks kun je ook je nagels mooi laten verzorgen. Je kunt kiezen voor GelPolish & BIAB of een combinatie van de twee behandelingen.  

Gelpolish is de nieuwste generatie gel en één van de nieuwste trends op het gebied van nagels. GelPolish combineert gel met de nagellak zoals we die allemaal kennen in een veelvoud aan kleuren.

Gelpolish wordt aangebracht in dunne laagjes evenals een nagellak op de natuurlijke nagel en wordt vervolgens uitgehard in een UV lamp. Het resultaat zijn prachtige nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de eigen nagel).

BIAB staat voor Builder In A Bottle. 

Deze behandeling is zoals Gelpolish ook bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken, dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. Na een aantal weken BIAB zul je merken dat je nagels sterker zijn en een stuk langer.
De BIAB kleuren zijn vaak wat melkachtig, wil je toch een echte kleur dan kun je kiezen voor de combinatie met Gelpolish. 

© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel