ABOUT LASHES & LOOKS


Welkom bij Lashes & Looks.

Ik ben Vanessa Lopes dos Santos, 43 jaar en mama van 2 prachtige kinderen. 
Ik ben sinds maart 2018 wimperstyliste en heb me sindsdien verder ontwikkeld. Bij Lashes & Looks kun je terecht voor prachtige wimpers, wenkbrauwen, nagels, laserontharing en cupping. 

Persoonlijke aandacht, precisie en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een salon waar "me-time" voorop staat, waar je heerlijk tot rust kunt komen en waar je nog mooier en relaxter de deur uit gaat. 

Lashes & Looks is een salon aan huis aan de Lodewijk Pincoffsweg 235, gelegen in het mooie en goed te bereiken Kop van Zuid in Rotterdam. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je tram 20, 23 & 25 nemen en uitstappen bij halte Lodewijk Pincoffsweg, paar minuten lopen en je bent er.
(Bij Lashes & Looks kun je met pin, creditcard en contant geld (gepast) betalen)
  

Buiten Lashes & Looks, heb ik nog een ander bedrijf genaamd Zoya, wat staat voor Life, Love, Power & Growth.
 
Onder het kopje "Body & Mind" bied ik Body Remembers Trauma Therapy & Release Trauma Breathwork aan. Hiermee los je trauma's op waar het brein wellicht niet eens vanaf weet maar die wel opgeslagen zijn in het lichaam. Door lichaams- en ademwerk kom je daar en kun je deze langzaamaan oplossen. Eén van mijn dromen is om ooit een women empowerment retrait te organiseren waarbij ik samenwerk met andere vrouwen uit mijn omgeving die allemaal iets moois te bieden hebben en wij die vrouwen kunnen helpen los te laten wat hen niet meer dient en zo te komen bij ware ik.   

Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Vanessa

© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel