ABOUT LASHES & LOOKS


Welkom bij Lashes & Looks.

Ik ben Vanessa Lopes dos Santos, 43 jaar en mama van 2 prachtige kinderen. 
Ik ben sinds maart 2018 wimperstyliste en heb me sindsdien verder ontwikkeld. Bij Lashes & Looks kun je terecht voor prachtige wimpers, wenkbrauwen, nagels, laserontharing en cupping. 

Persoonlijke aandacht, precisie en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een salon waar "me-time" voorop staat, waar je heerlijk tot rust kunt komen en waar je nog mooier en relaxter de deur uit gaat. 

Lashes & Looks is een salon aan huis aan de Lodewijk Pincoffsweg 235, gelegen in het mooie en goed te bereiken Kop van Zuid in Rotterdam. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je tram 20, 23 & 25 nemen en uitstappen bij halte Lodewijk Pincoffsweg, paar minuten lopen en je bent er.
(Bij Lashes & Looks kun je met pin, creditcard en contant geld (gepast) betalen)
  

Buiten Lashes & Looks, heb ik nog een ander bedrijf genaamd Zoya, wat staat voor Life, Love, Power & Growth.
 
Onder het kopje "Body & Mind" bied ik diverse programma's aan. Het doel van deze programma's is andere vrouwen helpen. Vrouwen die inner work willen verrichten.
De programma's zijn trajecten van 1 maand, 3 maanden en 6 maanden waarbij er op 1 op 1 gewerkt wordt. Ik bied ook programma's aan waarbij ik samenwerk met 2 geweldige dames die hele mooie diensten aanbieden zoals Luisterkindwerk, Aquarius Akasha reading & healing, Reiki 1 & 2, NLP en Cacao Bliss ceremonie.   
Dit zijn stuk voor stuk inner work methodes die op een diepere laag werken om blokkades op te heffen, te helen en te groeien want dat is waar Zoya voor staat, Groei!    


Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Vanessa

© 2018 - 2023 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel