"Perfect lashes, easy mornings"

Zoals bovenstaande quote al zegt, met perfecte wimpers zijn de ochtenden al een stuk makkelijker!

Ik plaats 4 verschillende soorten wimperextensions namelijk;

One by One: 
De naam zegt het al, hierbij wordt er één extension op één eigen wimper geplaatst. Dit is de meest natuurlijke stijl. Wil je extensions omdat je een langere lengte wilt, dan is dit een goede optie, met One by One mag je verlengen tot 1/3 van de lengte van de eigen wimper.   
Duur: +/- 2 uur

Hybrid: 
De hybrid is een mix tussen One by One en Volumewimpers. Dit zorgt voor een net wat subtielere volume dan de One by One.
Duur: +/- 2uur.  

Volume: 
Volumewimpers zijn er van 2D t/m 5D. Dit houdt in dat er waaiers worden geplaatst van 2, 3, 4 of 5 haartjes. Kies je voor 2 of 3D, krijg je een subtiele volume en kies je voor 4 of 5D dan zit je bijna tegen Russian Volume aan, dus een iets intensere look.
Duur: +/- 2,5 uur. 

Russian Volume:
Dit is vanaf 6D. Ook hier geldt dus weer, vanaf 6 haartjes. Hiermee creëer je een wat heftigere look qua volume maar niet qua lengte. Kun je met One by One wimpers verlengen met 1/3 van de eigen wimpers, is dat met Russian Volume af te raden. De nadruk ligt hier op de volume, dus de dichtheid van de wimpers.
Duur: +/- 2,5 uur

Voor alle soorten geldt dat je kunt kiezen uit verschillende lengte, dikte, type krul en stijl. 
Het opvullen van de wimpers wordt aangeraden tussen de 2 a 3 weken. Het uitvallen van de eigen wimpers is een natuurlijk proces waar een styliste of de klant zelf geen invloed op heeft. De natuurlijke wimper valt uit en aangezien de extension op de natuurlijke wimper wordt geplakt, valt deze mee. Het kan zijn dat dit de ene periode vaker voorkomt dan de andere periode, dit kan komen door meerdere haartjes die tegelijk uitvallen maar ook door hormonen en door medicijngebruik. 

  • Wimperextensions
    Wimperextensions

    Nazorg

    ∙ Tegenwoordig zijn de meeste lijmsoorten sneldrogend maar met warme temperaturen kan het alsnog 24 uur duren voordat de lijm volledig droog is. Dus vermijd voor tenminste 24 uur water op de wimperextensions, het wordt…

© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel