Laat je lippen spreken met onze prachtige lip pigmentatiebehandelingen! Ben je op zoek naar volle, perfect gevormde lippen met een langdurige kleur? Dan is lip pigmentatie de ideale oplossing voor jou.

Lip pigmentatie, ook wel bekend als permanente make-up voor de lippen, is een geavanceerde techniek waarmee we jouw lippen van een subtiel tot intensere kleur kunnen voorzien. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke blos of juist een gedurfde tint, onze ervaren professionals zorgen voor een resultaat dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Bij Lashes & Looks begrijpen we dat elk persoon uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering voor jouw lip pigmentatie. Tijdens een uitgebreid consult bespreken we jouw gewenste kleur, de vorm van je lippen en eventuele specifieke wensen. Op basis daarvan ontwerpen we een op maat gemaakte liplook die jouw natuurlijke schoonheid versterkt.

Onze lip pigmentatiebehandelingen worden uitgevoerd met behulp van hoogwaardige vegan pigmenten van Biotek. We zorgen voor een comfortabele ervaring om eventueel ongemak te minimaliseren. Daarnaast voldoen al onze procedures aan strikte hygiënenormen zodat je met vertrouwen bij ons kunt komen.

Het resultaat van lip pigmentatie is verbluffend. Je zult genieten van prachtig gevormde en gekleurde lippen die er altijd verzorgd uitzien. Of je nu wilt genieten van een perfecte lipkleur zonder dagelijkse touch-ups, wilt pronken met symmetrische lipcontouren of wilt corrigeren en camoufleren, lip pigmentatie biedt een duurzame oplossing.

Ben je klaar om jouw lippen naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak voor een lip pigmentatiebehandeling en ontdek de schoonheid van prachtig gekleurde lippen. Bij onze salon staan we klaar om jouw lippen te transformeren en jouw zelfvertrouwen te vergroten!

De perfecte behandeling om je lippen meer kleur of een andere kleur te geven.

Allereerst wordt de contourlijn getekend en daarna de lippen volledig ingekleurd. Uiteraard wordt de kleur in overleg gekozen. Door de lippigmentatie kun je 24/7 genieten van een mooie kleur op je lippen en worden de lippen direct voller en mooier van vorm. Tevens is het mogelijk om smalle, ongelijke of onduidelijke liplijnen prachtig te corrigeren. 

De behandeling bestaat uit twee behandelingen waarbij er 6 weken tussen de behandelingen zit. Na de 1e behandeling vervaagt de kleur met 40 - 60%, tijdens de nabehandeling kan de kleur eventueel donkerder worden ingezet.

Na de 2e behandeling blijft de kleur ongeveer 2 jaar zitten.

 

  • Full lips
    Full lips

    Permanente Make Up oftewel PMU is een techniek waarbij we huidvriendelijke pigmenten inbrengen in de 2e huidlaag, de lederhuid of epidermis, dit wordt ook wel pigmenteren genoemd. Pigmenteren is niet te verwarren met tatoeëren,…

    € 300,00
© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel