Betalen in 3 termijnen mogelijk!!

BRTT & TRB (Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release Breathwork )

Artikel 1 van 8
€ 222,00 (inclusief btw)

Deze methode is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning (trauma) te ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn. 

Met de TRB methode krijg je toegang tot de 7 snelste en meest effectieve ademhalingstechnieken van de wereld die je overal en altijd kunt beoefenen om emotionele blokkades te neutraliseren, je zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen krachtig en vol energie door het leven te bewegen.    

Na aankoop van deze behandeling krijg je een intake formulier toegestuurd, neem je tijd om dit zorgvuldig en zo volledig mogelijk in te vullen (indien mogelijk met behulp van een ouder).
Nadat ik dit intake formulier terug heb gekregen wordt er een datum gepland.

Ik ben uit eigen ervaring én door de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding erg enthousiast over deze behandeling en ben van mening dat hierdoor veel mensen geholpen kunnen worden. Laat het me vooral weten als jij voelt dat deze behandeling jou verder kan helpen.  

© 2018 - 2024 Lashes and Looks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel